ÅLDERSGRÄNS 20 år. Inga personer under 20 år är tillåtna på mässan (gäller även barn i barnvagn/bärsele). Obligatorisk legitimationskontroll.

information för utställare

Nöjesparken Sundspärlan den 24 augusti

Information om mässan

Mässan arrangeras igen den 24 augusti 2024 på Nöjesparken Sundspärlan – fantastiska lokaler med bra faciliteter för besökarna samt bra förutsättningar för mässan att växa. OCH vi har lyssnat på er utställare (och våra besökare) – här kan vi ha alla utställare samlade. Mässans målgrupp är konsumenter med ett starkt intresse för öl, vin och destillat, men även de som uppskattar delikatesser av olika slag.

Vi bjuder in dryckesföretag med vin & destillat, lokala ölbryggerier och även producenter/importörer av delikatesser som ost, choklad och chark m.m.

Mässmonter

Pris för obyggd monteryta: 600 SEK/kvm exkl moms (minimum 6 kvm). Ingår: el 10A/230 V, bord och is.

Anmälningsavgift

Anmälningsavgiften för att ställa ut på mässan är 500 kr exkl. moms och faktureras vid anmälan.

Här anmäler du dig

Möbler & utrustning till mässan

En av våra samarbetspartner inför mässan är Tältmästarna

För beställning och mer information tar ni direktkontakt med Tältmästarna (se under kontakt på deras hemsida) och refererar till Helsingborgs Dryckesmässa.

In- & utcheckning
Uppackning

Lördag 24/8 2024 kl 07:00–11:30 (fredag 23/8 efter överenskommelse).

Nerpackning

Nerpackning direkt efter mässans slut (eller söndagen efter överenskommelse).

Marknadsföring

Utöver utställares logotyper på hemsidan kommer alla utställare även nämnas i utvalda marknadsföringsåtgärder och på Facebook samt Instagram.

Allmänna bestämmelser

Alkoholtillstånd

Nöjesparken Sundspärlan AB svarar för gällande alkoholtillstånd mot alla utställare under mässan. Detta innebär att du som utställare INTE behöver ansöka om särskilt alkoholtillstånd för din medverkan på mässan.

Provsmakning på mässan

För att få provsmaka alkohol betalar besökarna med dryckeskuponger. Utställare behåller 90% av intäkterna och debiteras 10% i administrativ avgift.

Arrangör

Helsingborgs Dryckesmässa arrangeras av R&B Entertainment Sweden.

Kontakt

Projektledare
Rickard Freij, 076-876 85 72
info@dryckesmassa.se

Samarbetspartner marknadsföring

Scratch Communication

Trycksaker & displaymaterial till mässan

Behöver du hjälp med trycksaker eller displaymaterial till mässan (flyers, affischer, rollups, vepor mm). Vi kan hjälpa dig med utformning/design samt tryck.

Naturligtvis kan du höra av dig till oss på Scratch Communication AB om du har några frågor: 042-24 24 55 eller info@scratch.se

Varmt välkomna!
Kontakta oss gärna för mer information, info@dryckesmassa.se